Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5409
Назва: | Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії |
Автори: | Мурликіна, Н. В. |
Ключові слова: | м’ясні посічені напівфабрикати;якість;безпечність;соняшникова олія |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Мурликіна Н. В. Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 272-280. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати дослідження основних показників якості
(органолептичні, фізико-хімічні, харчова цінність) і безпечності
(мікробіологічні, токсикологічні) м’ясного посіченого напівфабрикату з
харчовою добавкою на основі соняшникової олії. The results of studies of the main quality levels (organoleptic, physicochemical, food value) and safety (microbiological, toxicological) of minced meat half-finished product with the food additive on the basis of sunflower oil are given. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5409 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_43.pdf | 223 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.