Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5409
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мурликіна, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-22T18:42:44Z | - |
dc.date.available | 2022-08-22T18:42:44Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Мурликіна Н. В. Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 272-280. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5409 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати дослідження основних показників якості (органолептичні, фізико-хімічні, харчова цінність) і безпечності (мікробіологічні, токсикологічні) м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of studies of the main quality levels (organoleptic, physicochemical, food value) and safety (microbiological, toxicological) of minced meat half-finished product with the food additive on the basis of sunflower oil are given. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | м’ясні посічені напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | соняшникова олія | uk_UA |
dc.title | Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_43.pdf | 223 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.