Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5401
Назва: Новий метод експертизи м’яса птиці
Автори: Одарченко, Д. М.
Одарченко, М. С.
Гасай, Є. Л.
Гордієнко, В. В.
Ключові слова: експертиза м’яса птиці;зберігання м’ясної сировини;продукція птахівництва
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Одарченко Д. М., Одарченко М. С., Гасай Є. Л., Гордієнко В. В. Новий метод експертизи м’яса птиці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 261-267.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано та розглянуто особливості використання нового методу експертизи м’яса птиці. Установлено, що цей метод дозволить визначати умови зберігання м’ясної сировини та робити об’єктивні висновки стосовно причин псування продукції птахівництва, що надійшла на експертизу.
The features of a new type of poultry meat`s expertise are studied. It is established that this method allows to determine the conditions of storage raw meat and to make objective conclusions about the causes of spoilage of poultry products, which came to expertise.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5401
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_41.pdf189.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.