Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5401
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorОдарченко, М. С.-
dc.contributor.authorГасай, Є. Л.-
dc.contributor.authorГордієнко, В. В.-
dc.date.accessioned2022-08-22T17:42:07Z-
dc.date.available2022-08-22T17:42:07Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationОдарченко Д. М., Одарченко М. С., Гасай Є. Л., Гордієнко В. В. Новий метод експертизи м’яса птиці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 261-267.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5401-
dc.description.abstractЗапропоновано та розглянуто особливості використання нового методу експертизи м’яса птиці. Установлено, що цей метод дозволить визначати умови зберігання м’ясної сировини та робити об’єктивні висновки стосовно причин псування продукції птахівництва, що надійшла на експертизу.uk_UA
dc.description.abstractThe features of a new type of poultry meat`s expertise are studied. It is established that this method allows to determine the conditions of storage raw meat and to make objective conclusions about the causes of spoilage of poultry products, which came to expertise.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectекспертиза м’яса птиціuk_UA
dc.subjectзберігання м’ясної сировиниuk_UA
dc.subjectпродукція птахівництваuk_UA
dc.titleНовий метод експертизи м’яса птиціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_41.pdf189.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.