Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5401
Название: Новий метод експертизи м’яса птиці
Авторы: Одарченко, Д. М.
Одарченко, М. С.
Гасай, Є. Л.
Гордієнко, В. В.
Ключевые слова: експертиза м’яса птиці;зберігання м’ясної сировини;продукція птахівництва
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Одарченко Д. М., Одарченко М. С., Гасай Є. Л., Гордієнко В. В. Новий метод експертизи м’яса птиці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 261-267.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано та розглянуто особливості використання нового методу експертизи м’яса птиці. Установлено, що цей метод дозволить визначати умови зберігання м’ясної сировини та робити об’єктивні висновки стосовно причин псування продукції птахівництва, що надійшла на експертизу.
The features of a new type of poultry meat`s expertise are studied. It is established that this method allows to determine the conditions of storage raw meat and to make objective conclusions about the causes of spoilage of poultry products, which came to expertise.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5401
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_41.pdf189.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.