Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53919
Назва: | The droplets size distribution of the mayonnaise sauce emulsion: the methodology of measurements by laser diffraction |
Автори: | Чепурняк, М. С. Сачко, А. В. Губський, С. М. |
Дата публікації: | кві-2024 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Чепурняк М. С., Сачко А. В., Губський С. М. The droplets size distribution of the mayonnaise sauce emulsion: the methodology of measurements by laser diffraction. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 87. |
Короткий огляд (реферат): | Для визначення реального розподілу крапель за розміром є доцільним розведення емульсії водою без ультразвукової обробки (викликає руйнування флокул з заниженням середнього значення діаметру крапель D43) та додавання диспергатора (сприяє розширенню піку об’ємного розподілу з отриманням завищених значень D43). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53919 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-87.pdf | 152.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.