Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53919
Title: The droplets size distribution of the mayonnaise sauce emulsion: the methodology of measurements by laser diffraction
Authors: Чепурняк, М. С.
Сачко, А. В.
Губський, С. М.
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Чепурняк М. С., Сачко А. В., Губський С. М. The droplets size distribution of the mayonnaise sauce emulsion: the methodology of measurements by laser diffraction. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 87.
Abstract: Для визначення реального розподілу крапель за розміром є доцільним розведення емульсії водою без ультразвукової обробки (викликає руйнування флокул з заниженням середнього значення діаметру крапель D43) та додавання диспергатора (сприяє розширенню піку об’ємного розподілу з отриманням завищених значень D43).
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53919
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-87.pdf152.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.