Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53919
Название: | The droplets size distribution of the mayonnaise sauce emulsion: the methodology of measurements by laser diffraction |
Авторы: | Чепурняк, М. С. Сачко, А. В. Губський, С. М. |
Дата публикации: | апр-2024 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Чепурняк М. С., Сачко А. В., Губський С. М. The droplets size distribution of the mayonnaise sauce emulsion: the methodology of measurements by laser diffraction. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 87. |
Краткий осмотр (реферат): | Для визначення реального розподілу крапель за розміром є доцільним розведення емульсії водою без ультразвукової обробки (викликає руйнування флокул з заниженням середнього значення діаметру крапель D43) та додавання диспергатора (сприяє розширенню піку об’ємного розподілу з отриманням завищених значень D43). |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53919 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-87.pdf | 152.42 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.