Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53919
Название: The droplets size distribution of the mayonnaise sauce emulsion: the methodology of measurements by laser diffraction
Авторы: Чепурняк, М. С.
Сачко, А. В.
Губський, С. М.
Дата публикации: апр-2024
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Чепурняк М. С., Сачко А. В., Губський С. М. The droplets size distribution of the mayonnaise sauce emulsion: the methodology of measurements by laser diffraction. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 87.
Краткий осмотр (реферат): Для визначення реального розподілу крапель за розміром є доцільним розведення емульсії водою без ультразвукової обробки (викликає руйнування флокул з заниженням середнього значення діаметру крапель D43) та додавання диспергатора (сприяє розширенню піку об’ємного розподілу з отриманням завищених значень D43).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53919
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-87.pdf152.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.