Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53901
Title: Сучасні тренди у виробництві напівфабрикатів м'ясних
Authors: Донцов, Д. Д.
Янчева, М. О.
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Донцов Д. Д., Янчева М. О. Сучасні тренди у виробництві напівфабрикатів м'ясних. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 72.
Abstract: The main tendencies and trends in the development of the market and technological systems for the production of semi-finished meat products are presented.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53901
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-72.pdf110.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.