Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53901
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДонцов, Д. Д.-
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.date.accessioned2024-05-30T07:11:26Z-
dc.date.available2024-05-30T07:11:26Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationДонцов Д. Д., Янчева М. О. Сучасні тренди у виробництві напівфабрикатів м'ясних. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 72.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53901-
dc.description.abstractThe main tendencies and trends in the development of the market and technological systems for the production of semi-finished meat products are presented.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleСучасні тренди у виробництві напівфабрикатів м'яснихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-72.pdf110.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.