Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53901
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Донцов, Д. Д. | - |
dc.contributor.author | Янчева, М. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-30T07:11:26Z | - |
dc.date.available | 2024-05-30T07:11:26Z | - |
dc.date.issued | 2024-04 | - |
dc.identifier.citation | Донцов Д. Д., Янчева М. О. Сучасні тренди у виробництві напівфабрикатів м'ясних. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 72. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53901 | - |
dc.description.abstract | The main tendencies and trends in the development of the market and technological systems for the production of semi-finished meat products are presented. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.title | Сучасні тренди у виробництві напівфабрикатів м'ясних | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-72.pdf | 110.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.