Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53901
Название: Сучасні тренди у виробництві напівфабрикатів м'ясних
Авторы: Донцов, Д. Д.
Янчева, М. О.
Дата публикации: апр-2024
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Донцов Д. Д., Янчева М. О. Сучасні тренди у виробництві напівфабрикатів м'ясних. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 72.
Краткий осмотр (реферат): The main tendencies and trends in the development of the market and technological systems for the production of semi-finished meat products are presented.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53901
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-72.pdf110.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.