Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53901
Назва: Сучасні тренди у виробництві напівфабрикатів м'ясних
Автори: Донцов, Д. Д.
Янчева, М. О.
Дата публікації: кві-2024
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Донцов Д. Д., Янчева М. О. Сучасні тренди у виробництві напівфабрикатів м'ясних. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 72.
Короткий огляд (реферат): The main tendencies and trends in the development of the market and technological systems for the production of semi-finished meat products are presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53901
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-72.pdf110.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.