Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5336
Title: Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію
Authors: Головко, М. П.
Пак, А. О.
Чуйко, М. М.
Keywords: макаронні вироби;напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ);біоорганічні сполуки кальцію
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко М. П., Пак А. О., Чуйко М. М. Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 245-250.
Abstract: Досліджено гігроскопічні властивості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового (НКХ). Надано рекомендації щодо раціональних режимів їх зберігання. Установлено, що для макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію, характерна менша активність води у діапазоні вологості повітря 60…85%, що свідчить про збільшення в них частки міцнозв’язаної вологи.
Hygroscopic properties of macaronis wares are explored with addition of semiproduct food bone (SFB). Recommendations of the rational modes of their storage are given. It is set that for the macaronis wares enriched by bioorganical connections of calcium, less activity of water is characteristic in the range of humidity of air 60...85%, that testifies to the increase in them of stake of the firmly linked moisture.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5336
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_38.pdf232.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.