Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5336
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorПак, А. О.-
dc.contributor.authorЧуйко, М. М.-
dc.date.accessioned2022-08-21T16:37:56Z-
dc.date.available2022-08-21T16:37:56Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Пак А. О., Чуйко М. М. Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 245-250.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5336-
dc.description.abstractДосліджено гігроскопічні властивості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового (НКХ). Надано рекомендації щодо раціональних режимів їх зберігання. Установлено, що для макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію, характерна менша активність води у діапазоні вологості повітря 60…85%, що свідчить про збільшення в них частки міцнозв’язаної вологи.uk_UA
dc.description.abstractHygroscopic properties of macaronis wares are explored with addition of semiproduct food bone (SFB). Recommendations of the rational modes of their storage are given. It is set that for the macaronis wares enriched by bioorganical connections of calcium, less activity of water is characteristic in the range of humidity of air 60...85%, that testifies to the increase in them of stake of the firmly linked moisture.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмакаронні виробиuk_UA
dc.subjectнапівфабрикат кістковий харчовий (НКХ)uk_UA
dc.subjectбіоорганічні сполуки кальціюuk_UA
dc.titleВивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальціюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_38.pdf232.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.