Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5336
Название: Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію
Авторы: Головко, М. П.
Пак, А. О.
Чуйко, М. М.
Ключевые слова: макаронні вироби;напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ);біоорганічні сполуки кальцію
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Головко М. П., Пак А. О., Чуйко М. М. Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 245-250.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено гігроскопічні властивості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового (НКХ). Надано рекомендації щодо раціональних режимів їх зберігання. Установлено, що для макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію, характерна менша активність води у діапазоні вологості повітря 60…85%, що свідчить про збільшення в них частки міцнозв’язаної вологи.
Hygroscopic properties of macaronis wares are explored with addition of semiproduct food bone (SFB). Recommendations of the rational modes of their storage are given. It is set that for the macaronis wares enriched by bioorganical connections of calcium, less activity of water is characteristic in the range of humidity of air 60...85%, that testifies to the increase in them of stake of the firmly linked moisture.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5336
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_38.pdf232.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.