Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5324
Назва: Формування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробів
Автори: Євлаш, В. В.
Погожих, М. І.
Акмен, В. О.
Ключові слова: фруктово-ягідні начинки;гемове залізо;«Редгем»;«Калгем»;борошняні кондитерські вироби;якість
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Євлаш В. В., Погожих М. І., Акмен В. О. Формування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 220-227.
Короткий огляд (реферат): Розроблено асортимент фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, шляхом уведення дієтичних добавок «Редгем» та «Калгем», що містять гемове залізо. Обґрунтовано масову частку дієтичних добавок у начинках масового та лікувально-профілактичного призначення. Установлено, що готові фруктово-ягідні начинки містять необхідну кількість гемового заліза та мають певне співвідношення форм гемоглобіну.
The assortment of the fruit and berries fillings is developed by enriching with dietary additions of «Redgem» and «Kalgem», that contain heme iron. Grounded mass particle of dietary additions in fillings of the mass and heeling settings. It is well-proven that the prepared fruit and berries fillings contain necessary amount of heme iron and has correlation of forms of hemoglobin.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5324
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_34.pdf247.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.