Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5324
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorАкмен, В. О.-
dc.date.accessioned2022-08-21T14:53:16Z-
dc.date.available2022-08-21T14:53:16Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Погожих М. І., Акмен В. О. Формування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 220-227.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5324-
dc.description.abstractРозроблено асортимент фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, шляхом уведення дієтичних добавок «Редгем» та «Калгем», що містять гемове залізо. Обґрунтовано масову частку дієтичних добавок у начинках масового та лікувально-профілактичного призначення. Установлено, що готові фруктово-ягідні начинки містять необхідну кількість гемового заліза та мають певне співвідношення форм гемоглобіну.uk_UA
dc.description.abstractThe assortment of the fruit and berries fillings is developed by enriching with dietary additions of «Redgem» and «Kalgem», that contain heme iron. Grounded mass particle of dietary additions in fillings of the mass and heeling settings. It is well-proven that the prepared fruit and berries fillings contain necessary amount of heme iron and has correlation of forms of hemoglobin.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectфруктово-ягідні начинкиuk_UA
dc.subjectгемове залізоuk_UA
dc.subject«Редгем»uk_UA
dc.subject«Калгем»uk_UA
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.titleФормування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_34.pdf247.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.