Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5320
Назва: Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини
Автори: Єфремов, Ю. І.
Потапов, В. О.
Одарченко, М. С.
Михайлова, С. В.
Ключові слова: рослинна сировина;«рідина–газ»;перемішування дрібнодисперсних систем
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Єфремов Ю. І., Потапов В. О., Одарченко М. С., Михайлова С. В. Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 201-207.
Короткий огляд (реферат): Подано особливості процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини. Показано вплив бульбашок газу (повітря) під час утворення дисперсної системи «рідина–газ». Одержано закономірності кінетики зміни об’єму перемішуваної суміші. Наведено результати експериментальних досліджень перемішування пасти, пюре, порошків та соусу на основі грибів.
The article describes the peculiarities of the process of mixing of fine dispersed systems on the basis of vegetative raw material, which shows the influence of the бульбашек gas (air) in the formation of disperse system «liquid–gas». Ob tained regularities of the kinetics of changes the volume of mixing of the mixture. The presented results of experimental research pastes, mashed potatoes, powders and sauce on the basis of mushrooms.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5320
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_31.pdf218.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.