Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5320
Название: Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини
Авторы: Єфремов, Ю. І.
Потапов, В. О.
Одарченко, М. С.
Михайлова, С. В.
Ключевые слова: рослинна сировина;«рідина–газ»;перемішування дрібнодисперсних систем
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Єфремов Ю. І., Потапов В. О., Одарченко М. С., Михайлова С. В. Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 201-207.
Краткий осмотр (реферат): Подано особливості процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини. Показано вплив бульбашок газу (повітря) під час утворення дисперсної системи «рідина–газ». Одержано закономірності кінетики зміни об’єму перемішуваної суміші. Наведено результати експериментальних досліджень перемішування пасти, пюре, порошків та соусу на основі грибів.
The article describes the peculiarities of the process of mixing of fine dispersed systems on the basis of vegetative raw material, which shows the influence of the бульбашек gas (air) in the formation of disperse system «liquid–gas». Ob tained regularities of the kinetics of changes the volume of mixing of the mixture. The presented results of experimental research pastes, mashed potatoes, powders and sauce on the basis of mushrooms.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5320
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_31.pdf218.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.