Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5320
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄфремов, Ю. І.-
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorОдарченко, М. С.-
dc.contributor.authorМихайлова, С. В.-
dc.date.accessioned2022-08-21T14:15:12Z-
dc.date.available2022-08-21T14:15:12Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЄфремов Ю. І., Потапов В. О., Одарченко М. С., Михайлова С. В. Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 201-207.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5320-
dc.description.abstractПодано особливості процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини. Показано вплив бульбашок газу (повітря) під час утворення дисперсної системи «рідина–газ». Одержано закономірності кінетики зміни об’єму перемішуваної суміші. Наведено результати експериментальних досліджень перемішування пасти, пюре, порошків та соусу на основі грибів.uk_UA
dc.description.abstractThe article describes the peculiarities of the process of mixing of fine dispersed systems on the basis of vegetative raw material, which shows the influence of the бульбашек gas (air) in the formation of disperse system «liquid–gas». Ob tained regularities of the kinetics of changes the volume of mixing of the mixture. The presented results of experimental research pastes, mashed potatoes, powders and sauce on the basis of mushrooms.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subject«рідина–газ»uk_UA
dc.subjectперемішування дрібнодисперсних системuk_UA
dc.titleТеоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_31.pdf218.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.