Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5292
Назва: | Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі |
Автори: | Дейниченко, Г. В Потапов, В. О. Терешкін, О. Г. Дмитревський, Д. В. |
Ключові слова: | термічна обробка бульб картоплі;механічне доочищення;процес обробки парою надлишкового тиску |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дейниченко Г. В., Потапов В. О., Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 152-159. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено раціональні параметри процесу термічної обробки бульб
картоплі парою надлишкового тиску та процесу її механічного доочищення,
під час яких відбувається повне очищення бульб картоплі від шкірки та мінімізується відсоток втрат сировини. A rational process parameters of heat treatment of potato tubers by steam overpressure and process of mechanical post-treatment, in which there is a complete cleaning of potatoes peeled and minimize the percentage of waste materials. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5292 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_23.pdf | 294.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.