Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5292
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Г. В | - |
dc.contributor.author | Потапов, В. О. | - |
dc.contributor.author | Терешкін, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Дмитревський, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-20T18:52:12Z | - |
dc.date.available | 2022-08-20T18:52:12Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Дейниченко Г. В., Потапов В. О., Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 152-159. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5292 | - |
dc.description.abstract | Визначено раціональні параметри процесу термічної обробки бульб картоплі парою надлишкового тиску та процесу її механічного доочищення, під час яких відбувається повне очищення бульб картоплі від шкірки та мінімізується відсоток втрат сировини. | uk_UA |
dc.description.abstract | A rational process parameters of heat treatment of potato tubers by steam overpressure and process of mechanical post-treatment, in which there is a complete cleaning of potatoes peeled and minimize the percentage of waste materials. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | термічна обробка бульб картоплі | uk_UA |
dc.subject | механічне доочищення | uk_UA |
dc.subject | процес обробки парою надлишкового тиску | uk_UA |
dc.title | Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_23.pdf | 294.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.