Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5292
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В-
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorТерешкін, О. Г.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.date.accessioned2022-08-20T18:52:12Z-
dc.date.available2022-08-20T18:52:12Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Потапов В. О., Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 152-159.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5292-
dc.description.abstractВизначено раціональні параметри процесу термічної обробки бульб картоплі парою надлишкового тиску та процесу її механічного доочищення, під час яких відбувається повне очищення бульб картоплі від шкірки та мінімізується відсоток втрат сировини.uk_UA
dc.description.abstractA rational process parameters of heat treatment of potato tubers by steam overpressure and process of mechanical post-treatment, in which there is a complete cleaning of potatoes peeled and minimize the percentage of waste materials.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтермічна обробка бульб картопліuk_UA
dc.subjectмеханічне доочищенняuk_UA
dc.subjectпроцес обробки парою надлишкового тискуuk_UA
dc.titleВизначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картопліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_23.pdf294.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.