Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52928
Назва: Підвищення конкурентоспроможності птахівницьких підприємств за рахунок покращення економічної ефективності виробництва: метод. рекомендації
Автори: Гриценко, Д. М.
Іщенко, Ю. Б.
Прозорова, Н. В.
Ковач, В. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Інститут тваринництва НААН
Бібліографічний опис: Підвищення конкурентоспроможності птахівницьких підприємств за рахунок покращення економічної ефективності виробництва: метод. реком.; уклад.: Д. М. Гриценко, Ю. Б. Іщенко, Н. В. Прозорова, В. В. Ковач; Інститут тваринництва НААН. Харків: б. в., 2013. 30 с.
Короткий огляд (реферат): Викладено практичні положення з підвищення конкурентоспроможності птахівницьких підприємств за рахунок покращення економічної ефективності виробництва. Наведена розробка та обґрунтування теоретичних та методичних основ і практичних рекомендацій щодо забезпечення конкурентоспроможного функціонування підприємств з виробництва продукції птахівництва в ринкових умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52928
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MR_Pidvyshchennya konkurentospromozhnosti _13.pdf1.16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.