Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52928
Назва: | Підвищення конкурентоспроможності птахівницьких підприємств за рахунок покращення економічної ефективності виробництва: метод. рекомендації |
Автори: | Гриценко, Д. М. Іщенко, Ю. Б. Прозорова, Н. В. Ковач, В. В. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Інститут тваринництва НААН |
Бібліографічний опис: | Підвищення конкурентоспроможності птахівницьких підприємств за рахунок покращення економічної ефективності виробництва: метод. реком.; уклад.: Д. М. Гриценко, Ю. Б. Іщенко, Н. В. Прозорова, В. В. Ковач; Інститут тваринництва НААН. Харків: б. в., 2013. 30 с. |
Короткий огляд (реферат): | Викладено практичні положення з підвищення конкурентоспроможності птахівницьких підприємств за рахунок покращення економічної ефективності виробництва. Наведена розробка та обґрунтування теоретичних та методичних основ і практичних рекомендацій щодо забезпечення конкурентоспроможного функціонування підприємств з виробництва продукції птахівництва в ринкових умовах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52928 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MR_Pidvyshchennya konkurentospromozhnosti _13.pdf | 1.16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.