Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52928
Название: Підвищення конкурентоспроможності птахівницьких підприємств за рахунок покращення економічної ефективності виробництва: метод. рекомендації
Авторы: Гриценко, Д. М.
Іщенко, Ю. Б.
Прозорова, Н. В.
Ковач, В. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Інститут тваринництва НААН
Библиографическое описание: Підвищення конкурентоспроможності птахівницьких підприємств за рахунок покращення економічної ефективності виробництва: метод. реком.; уклад.: Д. М. Гриценко, Ю. Б. Іщенко, Н. В. Прозорова, В. В. Ковач; Інститут тваринництва НААН. Харків: б. в., 2013. 30 с.
Краткий осмотр (реферат): Викладено практичні положення з підвищення конкурентоспроможності птахівницьких підприємств за рахунок покращення економічної ефективності виробництва. Наведена розробка та обґрунтування теоретичних та методичних основ і практичних рекомендацій щодо забезпечення конкурентоспроможного функціонування підприємств з виробництва продукції птахівництва в ринкових умовах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52928
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MR_Pidvyshchennya konkurentospromozhnosti _13.pdf1.16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.