Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52928
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГриценко, Д. М.-
dc.contributor.authorІщенко, Ю. Б.-
dc.contributor.authorПрозорова, Н. В.-
dc.contributor.authorКовач, В. В.-
dc.date.accessioned2024-05-15T10:53:17Z-
dc.date.available2024-05-15T10:53:17Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПідвищення конкурентоспроможності птахівницьких підприємств за рахунок покращення економічної ефективності виробництва: метод. реком.; уклад.: Д. М. Гриценко, Ю. Б. Іщенко, Н. В. Прозорова, В. В. Ковач; Інститут тваринництва НААН. Харків: б. в., 2013. 30 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52928-
dc.description.abstractВикладено практичні положення з підвищення конкурентоспроможності птахівницьких підприємств за рахунок покращення економічної ефективності виробництва. Наведена розробка та обґрунтування теоретичних та методичних основ і практичних рекомендацій щодо забезпечення конкурентоспроможного функціонування підприємств з виробництва продукції птахівництва в ринкових умовах.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherІнститут тваринництва НААНuk_UA
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності птахівницьких підприємств за рахунок покращення економічної ефективності виробництва: метод. рекомендаціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_Pidvyshchennya konkurentospromozhnosti _13.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.