Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52928
Title: Підвищення конкурентоспроможності птахівницьких підприємств за рахунок покращення економічної ефективності виробництва: метод. рекомендації
Authors: Гриценко, Д. М.
Іщенко, Ю. Б.
Прозорова, Н. В.
Ковач, В. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Інститут тваринництва НААН
Citation: Підвищення конкурентоспроможності птахівницьких підприємств за рахунок покращення економічної ефективності виробництва: метод. реком.; уклад.: Д. М. Гриценко, Ю. Б. Іщенко, Н. В. Прозорова, В. В. Ковач; Інститут тваринництва НААН. Харків: б. в., 2013. 30 с.
Abstract: Викладено практичні положення з підвищення конкурентоспроможності птахівницьких підприємств за рахунок покращення економічної ефективності виробництва. Наведена розробка та обґрунтування теоретичних та методичних основ і практичних рекомендацій щодо забезпечення конкурентоспроможного функціонування підприємств з виробництва продукції птахівництва в ринкових умовах.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52928
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_Pidvyshchennya konkurentospromozhnosti _13.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.