Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5257
Название: | Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини |
Авторы: | Черевко, О. І. Кіптела, Л. В. Захаренко, В. О. Загорулько, О. Є. Постольнік, Д. В. |
Ключевые слова: | дикоросла плодово-ягідна сировина;пектин;пасти із дикорослої сировини;структурування |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Черевко О. І., Кіптела Л. В., Захаренко В. О., Загорулько О. Є., Постольнік Д. В. Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 121-128. |
Краткий осмотр (реферат): | Визначено міцність структури багатокомпонентних паст із дикорослої сировини з використанням модифікованого сорбційного методу. Показано,
що добавки дикорослої плодово-ягідної сировини з високим вмістом пектину –
айва, чорниця, бузина, зізіфус – максимально структурують зразки. Determined by the strength of the structure of multi-component pastes with native materials using a modified sorption method. Shown that the addition of wild fruits and berries rich in pectin – a quince, blueberries, elderberries, zizifus – structures as examples. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5257 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (14) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_18.pdf | 240.42 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.