Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5257
Title: | Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини |
Authors: | Черевко, О. І. Кіптела, Л. В. Захаренко, В. О. Загорулько, О. Є. Постольнік, Д. В. |
Keywords: | дикоросла плодово-ягідна сировина;пектин;пасти із дикорослої сировини;структурування |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Черевко О. І., Кіптела Л. В., Захаренко В. О., Загорулько О. Є., Постольнік Д. В. Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 121-128. |
Abstract: | Визначено міцність структури багатокомпонентних паст із дикорослої сировини з використанням модифікованого сорбційного методу. Показано,
що добавки дикорослої плодово-ягідної сировини з високим вмістом пектину –
айва, чорниця, бузина, зізіфус – максимально структурують зразки. Determined by the strength of the structure of multi-component pastes with native materials using a modified sorption method. Shown that the addition of wild fruits and berries rich in pectin – a quince, blueberries, elderberries, zizifus – structures as examples. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5257 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_18.pdf | 240.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.