Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5257
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorКіптела, Л. В.-
dc.contributor.authorЗахаренко, В. О.-
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorПостольнік, Д. В.-
dc.date.accessioned2022-08-19T19:02:28Z-
dc.date.available2022-08-19T19:02:28Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Кіптела Л. В., Захаренко В. О., Загорулько О. Є., Постольнік Д. В. Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 121-128.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5257-
dc.description.abstractВизначено міцність структури багатокомпонентних паст із дикорослої сировини з використанням модифікованого сорбційного методу. Показано, що добавки дикорослої плодово-ягідної сировини з високим вмістом пектину – айва, чорниця, бузина, зізіфус – максимально структурують зразки.uk_UA
dc.description.abstractDetermined by the strength of the structure of multi-component pastes with native materials using a modified sorption method. Shown that the addition of wild fruits and berries rich in pectin – a quince, blueberries, elderberries, zizifus – structures as examples.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдикоросла плодово-ягідна сировинаuk_UA
dc.subjectпектинuk_UA
dc.subjectпасти із дикорослої сировиниuk_UA
dc.subjectструктуруванняuk_UA
dc.titleОбґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_18.pdf240.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.