Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5257
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Кіптела, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Захаренко, В. О. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Постольнік, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-19T19:02:28Z | - |
dc.date.available | 2022-08-19T19:02:28Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Черевко О. І., Кіптела Л. В., Захаренко В. О., Загорулько О. Є., Постольнік Д. В. Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 121-128. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5257 | - |
dc.description.abstract | Визначено міцність структури багатокомпонентних паст із дикорослої сировини з використанням модифікованого сорбційного методу. Показано, що добавки дикорослої плодово-ягідної сировини з високим вмістом пектину – айва, чорниця, бузина, зізіфус – максимально структурують зразки. | uk_UA |
dc.description.abstract | Determined by the strength of the structure of multi-component pastes with native materials using a modified sorption method. Shown that the addition of wild fruits and berries rich in pectin – a quince, blueberries, elderberries, zizifus – structures as examples. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | дикоросла плодово-ягідна сировина | uk_UA |
dc.subject | пектин | uk_UA |
dc.subject | пасти із дикорослої сировини | uk_UA |
dc.subject | структурування | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_18.pdf | 240.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.