Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5255
Назва: Технологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молока
Автори: Громова, Т. Я.
Крохальова, А. А.
Туринський, В. М.
Ключові слова: козине молоко;переробка молока;виробництво багатофункціональних продуктів.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Громова Т. Я., Крохальова А. А., Туринський В. М. Технологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 114-120.
Короткий огляд (реферат): Розроблено технологічні та технічні рішення з комплексної переробки козиного молока з використанням інноваційних технологій виробництва багатофункціональних продуктів.
There were developed the technological and technical solutions on complex processing of the goat milk using innovative technologies of production of multifunctional products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5255
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_17.pdf240.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.