Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5255
Назва: | Технологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молока |
Автори: | Громова, Т. Я. Крохальова, А. А. Туринський, В. М. |
Ключові слова: | козине молоко;переробка молока;виробництво багатофункціональних продуктів. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Громова Т. Я., Крохальова А. А., Туринський В. М. Технологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 114-120. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено технологічні та технічні рішення з комплексної переробки
козиного молока з використанням інноваційних технологій виробництва
багатофункціональних продуктів. There were developed the technological and technical solutions on complex processing of the goat milk using innovative technologies of production of multifunctional products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5255 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_17.pdf | 240.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.