Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5255
Название: | Технологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молока |
Авторы: | Громова, Т. Я. Крохальова, А. А. Туринський, В. М. |
Ключевые слова: | козине молоко;переробка молока;виробництво багатофункціональних продуктів. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Громова Т. Я., Крохальова А. А., Туринський В. М. Технологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 114-120. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблено технологічні та технічні рішення з комплексної переробки
козиного молока з використанням інноваційних технологій виробництва
багатофункціональних продуктів. There were developed the technological and technical solutions on complex processing of the goat milk using innovative technologies of production of multifunctional products. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5255 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (14) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_17.pdf | 240.85 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.