Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5255
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Громова, Т. Я. | - |
dc.contributor.author | Крохальова, А. А. | - |
dc.contributor.author | Туринський, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-19T18:48:14Z | - |
dc.date.available | 2022-08-19T18:48:14Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Громова Т. Я., Крохальова А. А., Туринський В. М. Технологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 114-120. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5255 | - |
dc.description.abstract | Розроблено технологічні та технічні рішення з комплексної переробки козиного молока з використанням інноваційних технологій виробництва багатофункціональних продуктів. | uk_UA |
dc.description.abstract | There were developed the technological and technical solutions on complex processing of the goat milk using innovative technologies of production of multifunctional products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | козине молоко | uk_UA |
dc.subject | переробка молока | uk_UA |
dc.subject | виробництво багатофункціональних продуктів. | uk_UA |
dc.title | Технологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молока | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_17.pdf | 240.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.