Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5255
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГромова, Т. Я.-
dc.contributor.authorКрохальова, А. А.-
dc.contributor.authorТуринський, В. М.-
dc.date.accessioned2022-08-19T18:48:14Z-
dc.date.available2022-08-19T18:48:14Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГромова Т. Я., Крохальова А. А., Туринський В. М. Технологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 114-120.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5255-
dc.description.abstractРозроблено технологічні та технічні рішення з комплексної переробки козиного молока з використанням інноваційних технологій виробництва багатофункціональних продуктів.uk_UA
dc.description.abstractThere were developed the technological and technical solutions on complex processing of the goat milk using innovative technologies of production of multifunctional products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкозине молокоuk_UA
dc.subjectпереробка молокаuk_UA
dc.subjectвиробництво багатофункціональних продуктів.uk_UA
dc.titleТехнологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молокаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_17.pdf240.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.