Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5255
Title: Технологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молока
Authors: Громова, Т. Я.
Крохальова, А. А.
Туринський, В. М.
Keywords: козине молоко;переробка молока;виробництво багатофункціональних продуктів.
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Громова Т. Я., Крохальова А. А., Туринський В. М. Технологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 114-120.
Abstract: Розроблено технологічні та технічні рішення з комплексної переробки козиного молока з використанням інноваційних технологій виробництва багатофункціональних продуктів.
There were developed the technological and technical solutions on complex processing of the goat milk using innovative technologies of production of multifunctional products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5255
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_17.pdf240.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.