Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5255
Title: | Технологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молока |
Authors: | Громова, Т. Я. Крохальова, А. А. Туринський, В. М. |
Keywords: | козине молоко;переробка молока;виробництво багатофункціональних продуктів. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Громова Т. Я., Крохальова А. А., Туринський В. М. Технологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 114-120. |
Abstract: | Розроблено технологічні та технічні рішення з комплексної переробки
козиного молока з використанням інноваційних технологій виробництва
багатофункціональних продуктів. There were developed the technological and technical solutions on complex processing of the goat milk using innovative technologies of production of multifunctional products. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5255 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_17.pdf | 240.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.