Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5246
Назва: Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукції
Автори: Мороз, О. В.
Нагорний, О. Ю.
Пивоваров, Є. П.
Ключові слова: продукція з желейною структурою;виділення вологи гелями;похідні целюлози;зберігання готової продукції
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Мороз О. В., Нагорний О. Ю., Пивоваров Є. П. Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 87-95.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати дослідження закономірностей виділення вологи модельними гелями з метою обґрунтування умов зберігання продукції з желейною структурою. Доведено здатність третього агента – похідних целюлози – утримувати вологу в модельних гелях, що імітують желейну структуру готового продукту. Розраховано швидкості втрати вологи гелями за різних умов зберігання.
The results of studies regularities moisture model gels to study the conditions of storage products jelly structure. Proved the ability of the third agent - cellulose derivatives, retain moisture in model gels that mimic the structure of the finished product jelly structure. Calculated rate of water loss gels at different storage conditions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5246
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_13.pdf379.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.