Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5246
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМороз, О. В.-
dc.contributor.authorНагорний, О. Ю.-
dc.contributor.authorПивоваров, Є. П.-
dc.date.accessioned2022-08-19T17:17:46Z-
dc.date.available2022-08-19T17:17:46Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМороз О. В., Нагорний О. Ю., Пивоваров Є. П. Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 87-95.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5246-
dc.description.abstractНаведено результати дослідження закономірностей виділення вологи модельними гелями з метою обґрунтування умов зберігання продукції з желейною структурою. Доведено здатність третього агента – похідних целюлози – утримувати вологу в модельних гелях, що імітують желейну структуру готового продукту. Розраховано швидкості втрати вологи гелями за різних умов зберігання.uk_UA
dc.description.abstractThe results of studies regularities moisture model gels to study the conditions of storage products jelly structure. Proved the ability of the third agent - cellulose derivatives, retain moisture in model gels that mimic the structure of the finished product jelly structure. Calculated rate of water loss gels at different storage conditions.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпродукція з желейною структуроюuk_UA
dc.subjectвиділення вологи гелямиuk_UA
dc.subjectпохідні целюлозиuk_UA
dc.subjectзберігання готової продукціїuk_UA
dc.titleЗакономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_13.pdf379.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.