Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5246
Название: Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукції
Авторы: Мороз, О. В.
Нагорний, О. Ю.
Пивоваров, Є. П.
Ключевые слова: продукція з желейною структурою;виділення вологи гелями;похідні целюлози;зберігання готової продукції
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Мороз О. В., Нагорний О. Ю., Пивоваров Є. П. Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 87-95.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати дослідження закономірностей виділення вологи модельними гелями з метою обґрунтування умов зберігання продукції з желейною структурою. Доведено здатність третього агента – похідних целюлози – утримувати вологу в модельних гелях, що імітують желейну структуру готового продукту. Розраховано швидкості втрати вологи гелями за різних умов зберігання.
The results of studies regularities moisture model gels to study the conditions of storage products jelly structure. Proved the ability of the third agent - cellulose derivatives, retain moisture in model gels that mimic the structure of the finished product jelly structure. Calculated rate of water loss gels at different storage conditions.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5246
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_13.pdf379.59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.