Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5235
Назва: Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертів
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Носіченко, Г. В.
Какадій, Ю. П.
Ізотова, Г. І.
Ключові слова: наноструктуроване пюре;заморожені молочно рослинні десерти;натуральні вітамінні добавки
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Носіченко Г. В., Какадій Ю. П., Ізотова Г. І. Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 62-71.
Короткий огляд (реферат): Розроблено інноваційні технології отримання заморожених вітамінних добавок у формі наноструктурованого пюре із полуниці, чорної смородини та яблук з рекордним вмістом аскорбінової кислоти, барвних речовин, які знаходяться у вільному стані і значно краще засвоюються живими організмами; з їх використанням розроблено нові види заморожених молочно рослинних десертів.
The work is dedicated to developing innovative technologies for the production of frozen vitamin supplements in the form of nanostructuring puree of strawberries, black currants and apples with a record containing ascorbic acid, anthocyanin, which are in the free state and is much better absorbed by living organisms and their use have developed new types of frozen milky - vegetable desserts.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5235
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_10.pdf290.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.