Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5235
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Носіченко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Какадій, Ю. П. | - |
dc.contributor.author | Ізотова, Г. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-19T15:17:33Z | - |
dc.date.available | 2022-08-19T15:17:33Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Носіченко Г. В., Какадій Ю. П., Ізотова Г. І. Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 62-71. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5235 | - |
dc.description.abstract | Розроблено інноваційні технології отримання заморожених вітамінних добавок у формі наноструктурованого пюре із полуниці, чорної смородини та яблук з рекордним вмістом аскорбінової кислоти, барвних речовин, які знаходяться у вільному стані і значно краще засвоюються живими організмами; з їх використанням розроблено нові види заморожених молочно рослинних десертів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The work is dedicated to developing innovative technologies for the production of frozen vitamin supplements in the form of nanostructuring puree of strawberries, black currants and apples with a record containing ascorbic acid, anthocyanin, which are in the free state and is much better absorbed by living organisms and their use have developed new types of frozen milky - vegetable desserts. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | наноструктуроване пюре | uk_UA |
dc.subject | заморожені молочно рослинні десерти | uk_UA |
dc.subject | натуральні вітамінні добавки | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_10.pdf | 290.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.