Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5235
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorНосіченко, Г. В.-
dc.contributor.authorКакадій, Ю. П.-
dc.contributor.authorІзотова, Г. І.-
dc.date.accessioned2022-08-19T15:17:33Z-
dc.date.available2022-08-19T15:17:33Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Носіченко Г. В., Какадій Ю. П., Ізотова Г. І. Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 62-71.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5235-
dc.description.abstractРозроблено інноваційні технології отримання заморожених вітамінних добавок у формі наноструктурованого пюре із полуниці, чорної смородини та яблук з рекордним вмістом аскорбінової кислоти, барвних речовин, які знаходяться у вільному стані і значно краще засвоюються живими організмами; з їх використанням розроблено нові види заморожених молочно рослинних десертів.uk_UA
dc.description.abstractThe work is dedicated to developing innovative technologies for the production of frozen vitamin supplements in the form of nanostructuring puree of strawberries, black currants and apples with a record containing ascorbic acid, anthocyanin, which are in the free state and is much better absorbed by living organisms and their use have developed new types of frozen milky - vegetable desserts.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнаноструктуроване пюреuk_UA
dc.subjectзаморожені молочно рослинні десертиuk_UA
dc.subjectнатуральні вітамінні добавкиuk_UA
dc.titleІнноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_10.pdf290.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.