Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5235
Название: Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертів
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Носіченко, Г. В.
Какадій, Ю. П.
Ізотова, Г. І.
Ключевые слова: наноструктуроване пюре;заморожені молочно рослинні десерти;натуральні вітамінні добавки
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Носіченко Г. В., Какадій Ю. П., Ізотова Г. І. Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 62-71.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено інноваційні технології отримання заморожених вітамінних добавок у формі наноструктурованого пюре із полуниці, чорної смородини та яблук з рекордним вмістом аскорбінової кислоти, барвних речовин, які знаходяться у вільному стані і значно краще засвоюються живими організмами; з їх використанням розроблено нові види заморожених молочно рослинних десертів.
The work is dedicated to developing innovative technologies for the production of frozen vitamin supplements in the form of nanostructuring puree of strawberries, black currants and apples with a record containing ascorbic acid, anthocyanin, which are in the free state and is much better absorbed by living organisms and their use have developed new types of frozen milky - vegetable desserts.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5235
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_10.pdf290.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.