Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5233
Название: Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму
Авторы: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Максимова, Н. П.
Лук’янова, В. Г.
Ключевые слова: заморожені пюре;каротиноїди рослинних добавок;трансформація каротиноїдів
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П., Лук’янова В. Г. Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 53-62.
Краткий осмотр (реферат): Установлено закономірності та виявлено механізми впливу різних технологічних чинників (термообробки, заморожування, подрібнення) на збереження каротиноїдів, їх трансформацію у водорозчинну форму. Наведені результати використано під час розробки технологій каротиноїдних дрібнодисперсних рослинних добавок у формі порошків, паст, заморожених пюре.
Regularities and mechanisms of the effect found of various technological factors (heat treatment, freezing, due to grinding) on the preservation of carotenoids and their conversion into water-soluble form. These results are used to develop technologies carotenoid supplements in the form of fine powder, paste and puree for ice cream.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5233
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_9.pdf401.12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.