Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5233
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.contributor.authorЛук’янова, В. Г.-
dc.date.accessioned2022-08-19T15:07:32Z-
dc.date.available2022-08-19T15:07:32Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П., Лук’янова В. Г. Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 53-62.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5233-
dc.description.abstractУстановлено закономірності та виявлено механізми впливу різних технологічних чинників (термообробки, заморожування, подрібнення) на збереження каротиноїдів, їх трансформацію у водорозчинну форму. Наведені результати використано під час розробки технологій каротиноїдних дрібнодисперсних рослинних добавок у формі порошків, паст, заморожених пюре.uk_UA
dc.description.abstractRegularities and mechanisms of the effect found of various technological factors (heat treatment, freezing, due to grinding) on the preservation of carotenoids and their conversion into water-soluble form. These results are used to develop technologies carotenoid supplements in the form of fine powder, paste and puree for ice cream.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзаморожені пюреuk_UA
dc.subjectкаротиноїди рослинних добавокuk_UA
dc.subjectтрансформація каротиноїдівuk_UA
dc.titleНове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну формуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_9.pdf401.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.