Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5225
Назва: Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм заліза
Автори: Гавриш, А. В.
Євлаш, В. В.
Нєміріч, О. В.
Ключові слова: кондитерська продукція;продукція антианемічного спрямування
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Гавриш А. В., Євлаш В. В., Нєміріч О. В. Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм заліза. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 19-26.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання актуальності створення кондитерської продукції антианемічного спрямування.
The question of actuality of creation of pastry products of antianaemic orientation is considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5225
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_5.pdf337.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.