Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5225
Назва: | Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм заліза |
Автори: | Гавриш, А. В. Євлаш, В. В. Нєміріч, О. В. |
Ключові слова: | кондитерська продукція;продукція антианемічного спрямування |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Гавриш А. В., Євлаш В. В., Нєміріч О. В. Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм заліза. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 19-26. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання актуальності створення кондитерської продукції
антианемічного спрямування. The question of actuality of creation of pastry products of antianaemic orientation is considered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5225 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_5.pdf | 337.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.