Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5225
Название: | Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм заліза |
Авторы: | Гавриш, А. В. Євлаш, В. В. Нєміріч, О. В. |
Ключевые слова: | кондитерська продукція;продукція антианемічного спрямування |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Гавриш А. В., Євлаш В. В., Нєміріч О. В. Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм заліза. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 19-26. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання актуальності створення кондитерської продукції
антианемічного спрямування. The question of actuality of creation of pastry products of antianaemic orientation is considered. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5225 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (14) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_5.pdf | 337.76 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.