Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5225
Название: Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм заліза
Авторы: Гавриш, А. В.
Євлаш, В. В.
Нєміріч, О. В.
Ключевые слова: кондитерська продукція;продукція антианемічного спрямування
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Гавриш А. В., Євлаш В. В., Нєміріч О. В. Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм заліза. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 19-26.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання актуальності створення кондитерської продукції антианемічного спрямування.
The question of actuality of creation of pastry products of antianaemic orientation is considered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5225
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_5.pdf337.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.