Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5225
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГавриш, А. В.-
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorНєміріч, О. В.-
dc.date.accessioned2022-08-19T13:44:31Z-
dc.date.available2022-08-19T13:44:31Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГавриш А. В., Євлаш В. В., Нєміріч О. В. Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм заліза. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 19-26.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5225-
dc.description.abstractРозглянуто питання актуальності створення кондитерської продукції антианемічного спрямування.uk_UA
dc.description.abstractThe question of actuality of creation of pastry products of antianaemic orientation is considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкондитерська продукціяuk_UA
dc.subjectпродукція антианемічного спрямуванняuk_UA
dc.titleСтворення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм залізаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_5.pdf337.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.