Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5225
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гавриш, А. В. | - |
dc.contributor.author | Євлаш, В. В. | - |
dc.contributor.author | Нєміріч, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-19T13:44:31Z | - |
dc.date.available | 2022-08-19T13:44:31Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Гавриш А. В., Євлаш В. В., Нєміріч О. В. Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм заліза. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 19-26. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5225 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання актуальності створення кондитерської продукції антианемічного спрямування. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of actuality of creation of pastry products of antianaemic orientation is considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | кондитерська продукція | uk_UA |
dc.subject | продукція антианемічного спрямування | uk_UA |
dc.title | Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм заліза | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_5.pdf | 337.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.