Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5178
Назва: Використання розгортання функцій якості під час підготовки спеціалістів у сфері судово-товарознавчої експертизи
Автори: Головко, М. П.
М'ячиков, О. В.
Колесник, Т. Л.
Ключові слова: судово-товарознавча експертиза;підготовка спеціалістів
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Головко М. П., М'ячиков О. В., Колесник Т. Л. Використання розгортання функцій якості під час підготовки спеціалістів у сфері судово-товарознавчої експертизи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 591-598.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано важливість та необхідність оптимізації якості підготовки фахівців у сфері судово-товарознавчої експертизи. Отримані результати досліджень показали ефективність методу розгортання функцій якості в досягненні необхідного рівня якості підготовки фахівців, експертів у галузі судово-товарознавчої експертизи.
Proved the importance and necessity of optimizing the quality of training in the field of forensic commodity expertise. The research results have shown the effectiveness of deployment functions as to achieve the required level of quality of training, experts in the field of forensic commodity expertise.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5178
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_93.pdf181.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.