Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5178
Название: | Використання розгортання функцій якості під час підготовки спеціалістів у сфері судово-товарознавчої експертизи |
Авторы: | Головко, М. П. М'ячиков, О. В. Колесник, Т. Л. |
Ключевые слова: | судово-товарознавча експертиза;підготовка спеціалістів |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Головко М. П., М'ячиков О. В., Колесник Т. Л. Використання розгортання функцій якості під час підготовки спеціалістів у сфері судово-товарознавчої експертизи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 591-598. |
Краткий осмотр (реферат): | Обґрунтовано важливість та необхідність оптимізації якості
підготовки фахівців у сфері судово-товарознавчої експертизи. Отримані
результати досліджень показали ефективність методу розгортання функцій
якості в досягненні необхідного рівня якості підготовки фахівців, експертів у
галузі судово-товарознавчої експертизи. Proved the importance and necessity of optimizing the quality of training in the field of forensic commodity expertise. The research results have shown the effectiveness of deployment functions as to achieve the required level of quality of training, experts in the field of forensic commodity expertise. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5178 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_93.pdf | 181.87 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.