Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5178
Title: | Використання розгортання функцій якості під час підготовки спеціалістів у сфері судово-товарознавчої експертизи |
Authors: | Головко, М. П. М'ячиков, О. В. Колесник, Т. Л. |
Keywords: | судово-товарознавча експертиза;підготовка спеціалістів |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Головко М. П., М'ячиков О. В., Колесник Т. Л. Використання розгортання функцій якості під час підготовки спеціалістів у сфері судово-товарознавчої експертизи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 591-598. |
Abstract: | Обґрунтовано важливість та необхідність оптимізації якості
підготовки фахівців у сфері судово-товарознавчої експертизи. Отримані
результати досліджень показали ефективність методу розгортання функцій
якості в досягненні необхідного рівня якості підготовки фахівців, експертів у
галузі судово-товарознавчої експертизи. Proved the importance and necessity of optimizing the quality of training in the field of forensic commodity expertise. The research results have shown the effectiveness of deployment functions as to achieve the required level of quality of training, experts in the field of forensic commodity expertise. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5178 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_93.pdf | 181.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.