Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5178
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorМ'ячиков, О. В.-
dc.contributor.authorКолесник, Т. Л.-
dc.date.accessioned2022-08-18T19:34:39Z-
dc.date.available2022-08-18T19:34:39Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationГоловко М. П., М'ячиков О. В., Колесник Т. Л. Використання розгортання функцій якості під час підготовки спеціалістів у сфері судово-товарознавчої експертизи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 591-598.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5178-
dc.description.abstractОбґрунтовано важливість та необхідність оптимізації якості підготовки фахівців у сфері судово-товарознавчої експертизи. Отримані результати досліджень показали ефективність методу розгортання функцій якості в досягненні необхідного рівня якості підготовки фахівців, експертів у галузі судово-товарознавчої експертизи.uk_UA
dc.description.abstractProved the importance and necessity of optimizing the quality of training in the field of forensic commodity expertise. The research results have shown the effectiveness of deployment functions as to achieve the required level of quality of training, experts in the field of forensic commodity expertise.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсудово-товарознавча експертизаuk_UA
dc.subjectпідготовка спеціалістівuk_UA
dc.titleВикористання розгортання функцій якості під час підготовки спеціалістів у сфері судово-товарознавчої експертизиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_93.pdf181.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.