Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51574
Название: Дослідження споживчих властивостей заварних пряників з використанням овочевого пюре
Авторы: Кирпіченкова, О. М.
Оболкіна, В. І.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кирпіченкова О. М., Оболкіна В. І. Дослідження споживчих властивостей заварних пряників з використанням овочевого пюре. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 55-56.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51574
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_55-56.pdf215.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.