Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51574
Title: | Дослідження споживчих властивостей заварних пряників з використанням овочевого пюре |
Authors: | Кирпіченкова, О. М. Оболкіна, В. І. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Кирпіченкова О. М., Оболкіна В. І. Дослідження споживчих властивостей заварних пряників з використанням овочевого пюре. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 55-56. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51574 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_55-56.pdf | 215.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.